Állandó oldalak

Droglexikon

2014.04.11. 13:57 | ga-ap | Szólj hozzá!

Címkék: droglexikon

A PartyTunes szerkesztői azt szeretnék elérni, hogy Magyarországon minél kevesebben éljenek kábítószerrel. A PartyTunes ezen oldalai nem kívánnak kábítószer-fogyasztásra ösztönözni, sőt kifejezetten a droghasználat ellen jöttek létre. Tagadhatatlan ugyanakkor, hogy szoros kapcsolat van a party-kultúra és a drog-kultúra között, így a kellő információ átadását az oldal szerkesztői kiemelten fontosnak tartják.


Ecstasy
Gomba
Heroin
Kokain
Spice
 

A tartalom jelenleg feltöltés/szerkesztés alatt. Ha az itt található információkat nem találod helytállónak, vagy kiegészítenéd, kérünk, jelezd ezt felénk. A szerkesztők nem fogyasztanak drogokat, a fenti információt nyilvános internetes oldalakról (egyebek mellett pl. http://www.daath.hu/, http://wikipedia.org/, http://www.kendermag.hu/) gyűjtötték össze. Kérünk, adj hangot véleményednek akár komment formájában is. Ha bővíteni szeretnéd az oldalak tartalmát, szívesen fogadjuk a segítségedet. Várjuk leveledet a partytunesblog@gmail.com címen, a téma kényes voltára való tekintettel anonimitásodat természetesen megőrizzük! További kellemes böngészést a barazdagarazda.blog.hu oldalain!

A bejegyzés trackback címe:

https://barazdagarazda.blog.hu/api/trackback/id/tr261210540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása