Állandó oldalak

Saját mashup - Muzzaik vs. OnePhatDeeva

2009.08.22. 15:20 | ga-ap | Szólj hozzá!

Címkék: remix mashup house life in tom of and electro my out fusion grade muzzaik onephatdeeva

Ezt a cikket átemelem a korábbi partytunes-blogról, mert...

Ez kérem itt egy saját produktum. (Ez is, mert volt már hasonló.) Nem kifogásként mondom, de ezért nem volt vasárnap poszt. Amúgy is asszem tökfölösleges minden nap belinkelgetni valamit, inkább dolgozom helyette.

A hétvége valóban termékeny volt, és íme az egyik legjobban sikerült produktum. A szám alapja a magyar Muzzaik - hiszen hazai hétfő van - Fusion című száma, annak is Tom & Grade remixe, a vokál pedig egy igazi house legenda, az In And Out (Of My Life) a OnePhatDeeva-tól. Nagyon adta magát, egy-két vágás, hangnem-váltás, laza hat óra... Szerintem kifejezetten jó lett. És az a napi tíz amber aki ide téved, vajon mit gondol?;)

 

 

Eredeti megjelenés: 07.27. Amúgy úgy tűnik, ez is egész nagy népszerűségnek örvend: kevesebb mint 1 hónap alatt megvolt az első 500 megtekintés... Ez az egyik legnépszerűbb videóm a soutube-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://barazdagarazda.blog.hu/api/trackback/id/tr401271934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása